DRAMA PRED MEČ! EVO ŠTA JE BOKSER URADIO VELJKU NA MJERENJU: Manji od njega, ALI IMA PETLJU (FOTO)

0
44

Veljko Ražnatović (23) više od osam mjeseci je čekao na deveti profi boks meč! Konačno, sutra (petak) na parkingu Slot kluba Admiral Atrijum u Novom Beogradu, gdje će biti montiran ring na otvorenom, na megdan će mu izaći iskusniji Ukrajinac Denis Kozakov (26), koji je do sada već imao nekoliko mečeva od osam rundi, dok će Veljku ovo biti debitantski nastup što se tiče tog segmenta. Biće to meč večeri na međunarodnoj reviji u organizaciji “Balkan Boxinga”.

Na mjerenju održanom danas (četvrtak) u Slot klubu Admiral Atrijum bilo je mrkih pogleda, gurkanja, što je donekle i uobičajeno u profesionalnom svetu boksa, ali Srbin ističe da je bar što se njega tiče fer-plej uvek na prvom mjestu.

“Iritantan mi je lik, ne krijem, mislim da se neće dobro provesti u ringu. Naravno, svaka mu čast na hrabrosti, odmah je prihvatio da se bori, dok su mnogi odustali. Fer-plej je zagarantovan, ali i nokaut, iskreno vjerujem. Nastaviću gdje sam stao u svom pohodu na evro-titulu”, u dahu će Veljko poslije mjerenja boraca.

Momak rođen u Harkovu već pet godina se bavi profi-boksom. Svestan je Veljkove snage, ali i svojih mogućnosti.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here