ONA JE BILA NAJVEĆA LJUBAV KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, ONA MU JE RODILA SINA LAZARA: Evo kako je izgledala njegova prva žena (FOTO)

0
73

Učesnik “Zadruge” Kristijan Golubović nikada neće preboljeti Danijelu, najveću ljubav iz mladosti, koja je preminula od raka dojke 2009. godine.

On je i dan-danas pominje i ne krije da nijednu nije volio kao nju.

– Kada Kristijan govori o njoj, uvijek naglašava kakva je ljepotica bila. Govorio je da je imala osmijeh kao Šeron Stoun. Ali svađali su se mnogo, koliko su se voljeli, toliko mnogo su se i svađali. Nikad se nisu vjenčali, ali kao da su bili u braku. Mnogo su želejli da dobiju dete, međutim, ona nije mogla da zatrudni. Skoro deset godina je trajala njihova borba za potomstvo – priča izvor Skandala i dodaje da je tek posle hormonske terapije uspjela da zatrudni.

Njihov sin Lazar rođen je 1995. u Grčkoj jer su Kiki i Danijela tamo živeli u to vrijeme. Kad je saznala da boluje od raka dojke, molila ga je da joj oprosti što mu, zbog njihovih kasnijih loših odnosa, čak sedam godina nije dozvolila da vidi dijete.

Kristijan je teško podneo vijest o njenoj bolesti. Bio je spreman da život da za nju samo da preživi. Nažalost, Danijela nije uspjela da pobedi bolest i preminula je 2009. Njemu je to bio jedan od najtežih trenutaka u životu, pogotovo što je uvek osećao grižu savjesti zbog sina Lazara, koji je odrastao bez njega, a tada je ostao i bez majke sa samo 14 godina.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here