Pogledajte kakvu je jahtu kupio Sasa Popovic, luksuzna i 18 m duga, evo koja je cijena i koliko kosta odrzavanje

0
134

Saša Popović postao je vlasnik luksuzne jahte koja vrijedi milion eura, saznaje Kurir! Suvlasnik “Grand produkcije” prije dvije nedjelje kupio je skupocijeno plovilo kojim će od ove godine krstariti Jadranom. Jahta će biti usidrena u Opatiji, gdje Popović ima stan i tamo provodi skoro cijeli godišnji odmor. 

Loading...

Izvor kaže da je Saša posljednjih mjeseci bio u potrazi za odgovarajućim plovilom, a da se ovo najviše svidjelo njegovoj supruzi Suzani Jovanović i da je to bilo presudno da ga pazari.

“Jahta je dugačka oko 18 metara, stara je oko tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i zato nije čudno što je koštala milion eura. Saša nije ni pitao za cijenu, pozvao je i rekao da želi baš tu jahtu, a kada su mu rekli koliko košta, rekao je: ‘U redu, kupujem.’ Koliko znam, trebalo bi narednih dana da stigne do opatijske uvale, gdje će biti stalno parkirana, a Sale će već krajem mjeseca moći da je koristi jer je potrebno da prođe još tehničke neke provjere o ispravnosti i da dobije sertifikat”, kaže naš izvor.

Cijena od milion eura nije jedino što će Popović morati da plati. Ovako luksuzna jahta iziskuje angažovanje skipera, redovno održavanje i plaćanje usidrenja, što mjesečno iznosi oko deset hiljada eura.

“Namještaj je rađen po meri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini-teretanu, kao i prelijepu ložu. Takođe, posjeduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje. Ukupna kvadratura unutrašnjosti plovila je oko 30 metara kvadratnih, a maksimalan kapacitet je do 20 osoba. Pogodna je za višednevna krstarenja upravo zbog kapaciteta i veličine. Saša će morati da izdvoji za skipera koji će upravljati njegovom jahtom oko četiri hiljade eura mjesečno. Takođe, moraće da izdvoji novac i za dodatno održavanje broda – oko dvije hiljade eura mjesečno, a na sve to ima obavezu da plaća mjesto u opatijskoj uvali gdje će jahta biti usidrena”, kaže izvor.


Loading...

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here