REKAO SAM ŽENI DA IMA ROK OD MJESEC DANA DA SMRŠA ILI SE RAZVODIMO: Evo šta mi je odgovorila

0
61

REKAO SAM ŽENI DA IMA ROK OD MJESEC DANA DA SMRŠA ILI SE RAZVODIMO: Kad mi je ovo odgovorila DOŠLO MI ZLO, kako je nije stid?

BONUSI:

Imam 24 godine. Kad izađem sa društvom ni na kraju pameti mi nije da izvadim mobitel iz torbice, da snimam za društvene mreže, da se dopisujem ili bilo šta slično. Smatram da je krajnje nekulturno isključiti se iz konverzacije i po pola sata ili više biti na telefonu. Uredu je ako je nešto hitno. Mislim da bi svi trebali razmisliti i više uživati u trenutku, u ljudima kojima smo okruženi, bili bi mnogo sretniji.

Raskinula sam sa dečkom prije godinu dana. Bili smo skupa u vezi 6 godina, ali sam znala u srcu da to nije bilo to. Na papiru smo bili odlični jedno za drugo, i uvijek je bio dobar prema meni, ali jednostavno sam htjela veću, strasniju ljubav od toga. I tako sam prekinula vezu, što je njemu i meni jako teško palo, jer smo ipak proveli dugi niz godina skupa i voljeli smo se. Nakon prekida, nisam se nikako mogla otvoriti drugoj osobi kao što sam njemu. Ali evo jučer izlazim iz zgrade gdje mi je praksa i kolega mi prišao i sramežljivo pitao ako bi voljela da izađemo na piće. Nemamo se na društvenim mrežama, i samo me ispratio ispred zgrade i pitao. Tako lijepo i staromodno, ma pristala sam samo iz razloga što mi je to sve bilo tako simpatično. I evo izašli na piće u dobi pandemije, upoznali se malo bolje, baš sam uživala, i toliko sam sretna kao da mi je 15 godina, a ne 26. Ljudi, ne znam kako će ovo sve završiti, ali napokon imam nekakvu nadu za budućnost nakon teškog prekida.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here