Naslovnica Viral video SAMO SE JEDNOJ P*RNIĆ ISPLATIO, OVO SU POZNATE ŽENE IZ REGIONA KOJE...

SAMO SE JEDNOJ P*RNIĆ ISPLATIO, OVO SU POZNATE ŽENE IZ REGIONA KOJE IMAJU SVOJ “SNIMAK”

0
3

Por*ografski sadržaj za muškarce je mnogo rasprostranjeniji, ali žene u kojima su žene glavne glumice uvijek odjekuju

I strane zvijezde i neki mještani našli su se u centru skandala kada su objavljene njihove intimne fotografije ili videozapisi.

Ne treba ni pominjati vijest da je bomba objavljena u medijima i na društvenim mrežama.

Pevači, glumice i izlagači našli su se na por*ografskim sajtovima zbog sopstvenih ili tuđih nedostataka, a neki su slučajno objavili video snimke i zapalili srpsku javnu scenu.

Dara Bubamara

Pjevačica nije imala sreće i tri puta se našla usred po*no skandala. Darine golišave fotografije eksplic*tnog sadržaja koje je pjevačicu “udavila”, između ostalog, na daljinskom upravljaču, osvojile su dnevnu svjetlost u decembru 2015. godine.

Čim se slučaj odmicao, pevačica je slučajno pritisnula pogrešno dugme na Instagramu i objavila poseban video na kojem je “pušila” dildo, lizala ga kako bi na kraju oponašala “usisavanje”. Iako je izbrisan nakon nekoliko minuta, video je već procurio na društvene mreže.

Samo dan nakon afere Dildo, objavili smo ekskluzivni audio klip na kojem je Bobamara perverzno spomenuo Crnu Goru.

  • Ma daj, Crna Gora, Dara, hajde, busteri! Rekla je Dara u glasovnoj poruci posvećenoj jednoj osobi.

Inače, nakon gore navedenih po*nografskih slika, Dara je tužila tužbu novina koje su ih objavile, ali je kasnije povukla.

  • Za mene je to uspelo. Imam još milion obožavalaca koji me podržavaju. Priznajem, slika sam na slikama, ali iskreno, svaki od nas ima nešto na telefonu. Neko slika, neko radi. Tu sam, slikaj se. Šta sam ja, upaljena žena. Dara je tada rekla, da ne pravim greške.

Sofija Rajović

Lijepa Sofija Rajović šokirala je Srbiju i region 2014. godine kada se pojavila kao po*nografska stranica u kategoriji “elitna prostitucija”.

Nakon skandala, Rajović je napustila Srbiju sedam i po meseci, a kad se vratila, suočila se sa optužbama da je izdala svoje otvorene fotografije o sebi. Međutim, Sofija je oštro demantovala.

Sofija Rajović

  • To sam uradio potpuno je sranje i ko misli da je to i sam učinio – nemam komentara. To niko ne zaslužuje i to su grozne stvari. „Mislim da je bolestan na ovaj način da se pokušaš promovisati“, rekla je Sofija na programu Amiji.

Severina

Gotovo je sigurno reći da niko na ovom području nema starije od 18 godina a da barem nije čuo za po*niće na jahtama u Severini.

Kontroverzni videozapis prikazan je 2004. godine, a ovaj Hrvat ima odnose sa svojim tadašnjim partnerom Milanom Lučićem.

Više od 20 miliona ljudi gledalo je Severinine klipove širom bivše Jugoslavije, a jednom su prikazani u zagrebačkoj trgovačkoj sudnici, gdje je pjevačica pokušala dokazati da ima svoja autorska prava.

“Bilo je važno imati ljude koje poznajem iz svog života. Bilo je situacija koje su bile jako loše, ali o njima sada neću govoriti. Ali, bilo je i zabavnih trenutaka, a u najgorim trenucima za žene pojavili su se neki filmovi i još uvijek sam uvjeren da ih niko uopće nije vidio.”

Međutim, snimci nisu jasni samo o našim ambasadorima i onome što je javnost imala priliku vidjeti.

U više navrata, njezine golišave fotografije, posljednje objavljene na postimages.org, privukle su pažnju javnosti.

  • Kao i u slučaju prošlog mjeseca, opet se dolazi do odmazde prema Severininom bivšem partneru i tekuće kampanje za diskreditaciju Severine, koja je trajala dugo i nije odabran novac – rekao je Tomislav Petrovič, direktor kluba Severina.

Severina

Nakon mnogih godina, kada se realno prikazuju, jedini su gurnuti po*nografijom.

Uslijedila je zapanjujuća slava, u kojoj uživaju muškarci širom regije.

Jelena Žeželj

Jelena je javnosti postala poznata nakon sudjelovanja u drugoj sezoni Velikog brata 2007. Tada se suočila sa velikom tragedijom kada je nekoliko dana prije kraja emisije ubijen Stefan Žević, bivši učesnik ovog rijalitija, u kojem je Jelena uživala dok je boravila kod kuće, odnosno U saobraćajnoj nesreći.

Ipak, Jelenino učešće na tržištu nekretnina se isplatilo, jer je otvorilo vrata javnoj akciji. Ubrzo se uključila u TV program Prva, gdje je nekoliko godina radila i vodila emisiju “Exkluziv”.

Jelena je 2008. započela ljubavnu priču sa Igorom Kojićem, ali nije potrajalo. Prekid se dogodio upravo na vrijeme

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here