Naslovnica Showbizz IMA 83 GODINE I ULAZI U ZADRUGU 5 – EVO KO JE...

IMA 83 GODINE I ULAZI U ZADRUGU 5 – EVO KO JE NAJSTARIJI ZADRUGAR: Danas stigao u karantin, SVE IZNENADIO POJAVOM (FOTO)

0
12

Zadrugari polako pristižu u karantin gdje će boraviti do useljenja u Bijelu kuću. Mnoga nova lica pojaviće se u petoj sezoni Zadruge, a među njima će se naći i Svetislav Stevanović Limeni.

Naime, u pitanju je fudbalski trener sa posebnim žarom je postao popularan nakon što se prije više od 13 godina na internetu pojavio snimak na kom se vidi kako na karakterističan način vodi utakmice svog Ratkova.

Snimci gdje doziva čuvenog Dragana i nervira se što njegovi igrači ne rade ono što im je rekao su i danashit na društvenim mrežama, a njegove replike se i dalje prepričavaju.

Limeni je u sekundi postao Internet senzacija, a sve se dogodilo potpuno slučajno – njegov prijatelj i menadžer Jovan je „uhvatio“ momenat kada se Limeni nervira tokom utakmice i viče na svoje igrače – i sve ostalo je istorija. Nakon ovog snimka, Limeni je doživeo vrtoglavi uspjeh, proputovao region i gostovao na brojnim balkanskim televizijama.

Poslije prvog, slučajnog snimka, objavljivano je još njegovih snimaka sa treninga i utakmica, koji su uvijek,bez greške, imali milionske preglede na Jutjubu, a i poslije 13 godina, njegova popularnost ne jenjava.

U prilog tome govori i činjenica da je nedavno održao trening srpskim Jutjuberima i pokazao da je i sa 83 godine i dalje u formi i da nije prestao da praktikuje svoje čuvene metode.

Region ga je upoznao kroz ove snimke, ali sada je menadžer otkrio neke detalje koji nisu bili poznatijavnosti. Osim što je vječiti zaljubljenik u fudbal i što nema požrtvovanijeg trenera, Limeni pomaže igračima iz svog tima i van terena. Nerijetko se dešavalo da im pomaže da poprave ocjene u školi, vodi ihkod ljekara, te ga djeca iz fudbalskog kluba gledaju kao dedu.

(kurir.rs)

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here