“Šta će vam žena koju niko neće” ĐORĐE DAVID OTKRIO ZBOG ČEGA NE ŽIVI SA SUPRUGOM: A evo kako ona izgleda, rodila mu je kćerku (FOTO)

0
253

Đorđe David već godinama je u emotivnoj vezi sa izabranicom Anom, sa kojom ima ćerku Stašu, a zanimljivo je da ovaj par ne živi zajedno. Đorđe živi u jednom, a Ana sa kćerkom u drugom stanu u Beogradu, a roker je otkrio o čemu se tu zapravo radi.

“Meni treba djevojka koja će dobro izgledati, biti raspoložena i koja se neće, kada sam ja u pitanju, baviti gaćama. Ako se ja dovedem u situaciju da se ona bavi mojim gaćama i košuljama, a da se ja sa druge strane bavim nekim njenim ženskim problemima, mislim da to počinje da ruši tu neku čaroliju i da se ljubav u tom slučaju, vrlo brzo gasi”, rekao je Đorđe za Grandnews.

Đorđe smatra da muškarci u Srbiji moraju da budu vitezovi, a da žene treba da zadrže svoju slobodu.

“Otkinemo na ženske tange, na minić, na preplanule noge koje su u štiklama. Onog trenutka kada postane naša, oblačimo joj bubrežnjače, kada se našminka pitamo je gdje je pošla, kada se sredi branimo joj da ide u grad i tako dalje. Ljudi šta će vam žena koju niko neće? To je promašena investicija, vjerujte mi”, izjavio je on.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here