Mike Tyson ponudio čuvaru u zološkom 10 000 dolara da se bori sa gorilom

0
91

Navodni ljubitelj životinja – koji posjeduje u svom vlasništu mnoštvo egzotičnih kućnih ljubimaca, uključujući tigrove i manje glamurozne ptice, u svojoj kući palače – toliko je želio da se “potuče” sa gorilom, da je bio spreman platiti ogromne novce za tu povlasticu.

Loading...

Srećom, čuvar zoološkog vrta kojeg je Tyson pokušao podmititi odbio je, ali je morao dosta da se raspravlja sa Tysonom jer je kako kaže ovaj, bivši bokser htio da “razbije tu mrcinu” – to su njegove riječi, ne moje kazao je čuvar.

Tyson je pokušao objasniti svoj poriv magazinu The Sun i nije uspio, rekao je:

Platio sam radniku u zoološkom vrtu u New Yorku da ga ponovno otvori samo za mene i Robin. Kad smo stigli u kavez za gorile, tamo je bio jedan veliki srebrnjak, koji je samo maltretirao sve ostale gorile.

Bili su tako moćni, ali oči su im bile poput nedužnog djeteta. Ponudio sam čuvaru 10.000 dolara da otvori kavez i pusti mene unutra da mu pokaže,! Odbio je.

Bilo je to osamdesetih godina – vrijeme kada je Tyson, u svojim dvadesetim godinama, priznao da je bio malo ekstravagantan kada su njegove zabave izašle iz ringa.

Tyson, koji ima rekord kao najmlađi boksač koji je osvojio sa 20 godina, počeo se natjecati 1985. godine, od kada je do 1990. godine postao neosporni svjetski prvak u teškoj kategoriji.

Osvojio je titulu WBC-a 1986. nakon što je zaustavio Trevora Berbicka u drugom krugu, te dodao WBA i IBF naslove nakon što je 1987. pobijedio Jamesa Smitha i Tonyja Tuckera.

Loading...

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here