Naslovnica Viral NAPUSTILA SAM MUŽA I 3 KĆERKE: Kad sam upoznala ovog muškarca moj...

NAPUSTILA SAM MUŽA I 3 KĆERKE: Kad sam upoznala ovog muškarca moj život se promijenio

0
47

“Napustila sam muža sa kojim imam 3 kćerke… Bili smo u braku 17 godina, ali prošle godine na ljetovanju sam upoznala momka koji je skoro 20 godina mlađi od mene i tada sam prvi put u životu osjetila ono nešto.

Bila je to ljubav na prvi pogled, kako sa moje tako i sa njegove strane. On je bio sa roditeljima, jer ima 19 godina, ali bez obzira na sve uspjevali smo tih 10 dana redovno da se viđamo.

Jedanput dok me muž čekao u holu, ja i on smo se našli u WC-u… Na sreću iz istog grada smo i nakon ljetovanja smo nastavili da se viđamo, a prije mjesec dana sam definitivno ostavila muža nakon što nas je moj muž zatekao.. Pobijesnio je i krenuo da me udari, ali je samo otišao.

Da neko ne pomisli da sam ja u cijeloj priči neka zla i loša osoba. Ne bi to bilo prvi puta je je digao ruku na mene, tačnije dešavalo se to vrlo često… trpila sam i trpila, u početku zbog “ljubavi” koja to zapravo i nije bila, kasnije zbog kćerkica. Možda bi tako bilo još dugo godina da nisam upoznala ovu božanstvenu osobu. Ima samo 19, uskoro 20 i razlika jeste skoro duplo, svjesna sam da će nas društvo, grad rodbina prijatelji …

Svi da osuđuju, pogotovo mene jer sam “rasturila” brak, ostavila djecu, ali vjerujte toliko se volimo da mi nije bitno ničije mišljenje, ništa mi nije bitno, jer kada sam pored njega, u njegovom zagrljaju, kada me poljubi, ja sam na ovom svijetu sam sa njim… kao da samo na nekom oblaku.

Opet kažem sa njim sam osjetila ono nešto nožanstveno i to nešto traje već duže od pola godine i sve jače. Ljepših mi je ovih 6 mjeseci života nego sve godine koje sam provela u kavezu sa mužom i djecom. Takva smo sredina i znam da će me mnogi pljuvati, ali naš me briga… Moju sreću niko i ništa ne može uništiti!!!!

(Izvor: Ispovesti.com)

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here