Ispovijest Šabanove ljubavnice Cuce: Nikada se neću udati! Dva sata prije nego što je poginuo mi je rekao kako se vidimo brzo kući!

0
228

Pjevačica Ivona Negovanović Cuca (29) danima je u šoku zbog tragične smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića. U ekskluzivnoj ispovijesti za Srpski telegraf, Cuca je istakla da je smrt pjevača za nju najtragičniji događaj u životu.

Smršala sam 10 kilograma od njegove smrti. Ne jedem, ne pijem, ne spavam, ne dišem… Umrla sam zajedno sa Šabanom. On je sa mnom provodio vrijeme dok su njegovi bili van zemlje. Bili smo 15 godina zajedno. Voljela sam samo Šabana i sigurna sam da se nikada neću udati – zaključila je Cuca.

Takođe, Cuca je  otkrila da je doputovala iz Beča kako bi otišla na grob Šabana Šaulića.

Došla sam u Beograd i u kasnim popodnevnim časovima otišla na Šabanov grob. Upalila sam mu svijeću i položila cvijeće. Nisam mogla da se suzdržim, a da ne zaplačem – kaže Cuca i dodaje:

– Čuli smo se dva sata prije nego što je poginuo, rekao mi je: ‘Vidimo se brzo kući’. Bili smo zajedno petnaest godina, voljela sam samo njega. Neću se nikad udati. Rekao mi je da mnogo radi i da će jednog dana umrijeti kao pas- istakla je Cuca.


OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here