Marko i Divna dobili sina, pa ponovo završili u emisiji DNK: Dijete liči na učesnika Zadruge? (VIDEO)

0
262

Divna Milanović i Marko Kocić postali su poznati javnosti nakon učešća u emisiji DNK. Popularni par je zatim učestvovao i u prvoj sezoni rijalitija “Zadruga”, nakon kog su se povukli iz javnog života i drugi put se ostvarili kao roditelji.


Međutim, Marko opet sumnja da li je dijete njegovo, jer dok je on na poslu Divna je sama kod kuće. Kocića muči i to što sin Ivica ima plave oči, što definitivno nije naslijedio od njega.

Kako se čini, Marko nije promijenio svoje navike, pa je i dalje, kako je rekao, najveći švaler u selu. Kocić ne može da pomiri sa tim da sa Macom Diskrecijom u rijalitiju Zaduga nije bio intman pošto je, kako je rekao, imao priliku za to.

Marko je ponovo pozvao emisiju DNK kako bi utvrdili da li je Ivica njegv sin, a kako je rekao, sumnja da je otac djeteta upravo njegov bivši cimer – Bane Čolak.

Podsjećamo, Divna i Marko imaju i stariju kćerku Kristinu, koju je tokom njihovog boravka u Zadruzi 1, prošle godine oduzela socijalna služba, pa je boravila u hraniteljskoj porodici, a sada su svi članovi porodice na okupu.


OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here