Na grud*ma je zaradila više od milion eura, sada želi da ih smanji, kada vidite biti će vam jasno zašto

0
348

RHIAN SUGDEN jedna je od najpoznatijih djevojaka s duplerice te prva gošća The Sunovog serijala Going Bust u kojem žene pričaju o svom odnosu sa svojim grudima.

Na Instagramu je danas prate 433 tisuće ljudi, a Rhian priznaje da je zbog svojih grudi zaradila pola milijuna funti, odnosno 4,1 milijun kuna, jer su je svi angažirali za snimanje svojih kampanja, kalendara i pojavljivanja na televiziji.

Sad je otkrila da su se njene grudi u međuvremenu dodatno povećale, s veličine 70F povećale su se na veličinu 70 H te ih sad želi smanjiti.

https://www.instagram.com/p/CCsnyYXjKHk/?utm_source=ig_embed

“Oduvijek sam nosila D/E košaricu, no nakon što sam se udala malo sam se udebljala i sve mi je otišlo u grudi. Sad su malo izvan kontrole, a gravitacija je odradila svoje. Dala bih sve za C košaricu. Da me netko sutra pita hoćemo li ih odrezati, odgovorila bih da može”, priznala je.

Danas ima 33 godine, a njena karijera započela je još u tinejdžerskim danima u rodnom Manchesteru. S 19 godina pozirala je u toplesu za The Sun.

https://www.instagram.com/p/CCGnpTLDbMR/?utm_source=ig_embed

“Otada je moja karijera samo rasla, a snimala sam stalno 12 godina. Prije osam godina dobila sam ugovor na 800.000 kuna za sudjelovanje u Big Brotheru. Nisam sigurna koliko sam dosad zaradila, no prema plaćenom porezu rekla bih 4,1 milijun kuna”, rekla je.

Prestala je s toples snimanjima kad je napunila 30 godina, odnosno prije tri godine.

https://www.instagram.com/p/CBKypM2DFu_/?utm_source=ig_embed

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here