Nastavlja se afera: Karleuša opisala kako izglega se*s sa Ognjenom

0
973

Javnost ne prestaje da bruji o porukama koje je Jelena Karleuša 2017. godine navodno slala svom ljubavniku, a ona mu u njima, kako tvrde, obećava brak, tačnije da će ceo život provesti zajedno, ali mu govori i kako uživa u seksu sa njim.

Ognjen Vranješ je Jeleni Karleuši, prema ovim navodima, 18. oktobra na Instagramu poslao snimak sa meča Aek-Ksanti, na kojem je 3 dana ranije dao gol, a pevačica ga je pohvalila i rekla da je on “njen ponos”.

– Meni je najlepše i najsrećniji sam kada tebi zabijam – napisao je Ognjen, prenosi “Informer”, a JK mu je odgovorila:

– Bebo, ti mene ubijaš od k***a… Sada bih ti dala celu noć da me j***š onako da ceo krevet bude mokar od r***e.

Karleuša je u porukama, navodno, pokazivala i koliko joj je stalo do Vranješa. U jednoj prepiski Ognjen je istakao koliko mu je neprijatno što ga pevačica tetoši, da mu je čak masirala i noge, a ona je, sudeći po porukama, odgovorila na poseban način.

– Svašta! Ja ću ti uvek maziti umorna stopalca i masirati zlatne nožice. I kuvati, p****i, podržavati, razumeti te i verovati u tebe, zato što te volim i zato što to zaslužuješ. Bebo, ako me stvarno voliš, imaćemo ceo život da uživamo. Meni je svaki dan sve teže bez tebe.

Osim vrelog dopisivanja, Karleuša je Vranješu slala snimke na kojima se mazi po intimnim delovima tela, prenosi gorepomenuti list.

– Kako je lepa – napisao je Vranješ uz emotikon koji se oblizuje, a onda je dobila odgovor:

– Kako ti nju rasturaš… Bez milosti.

blic.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here