Nosila je maskaru preko 20 godina i nikada nije oprala lice, strasno je kako joj izgleda ispod kapaka

0
154

Većina nas nosi ide sa šminkom u krevet. Možemo doći kući i biti previše umorni da je isperemo pa idemo u krevet. Znamo da to ne bismo trebali učiniti, ali to ipak radimo. Naravno, mi obično ne ostavljamo šminku svake noći, ali to nije slučaj za sve nas.

Loading...

Na primjer, ova australska žena uspjela je nositi maskaru svake noći u krevet 25 godina. Počela je kad je imala 25 godina, a sada kad je napunila 50 godina postigla je pomalo prekretnicu u životu.

Kada vidite ove slike, shvatit ćete koliko je opasno da zaspite bez uklanjanja šminke. Teresa Lynch nam nije namjeravala biti obzirna u tom pogledu, ali vjerovatno više nikada nećete nositi šminku u krevetu.

Odlučila je posjetiti liječnika nakon što je u očima imala čudan osjećaj. Opisala ju je kao da joj se nešto zaglavilo u oku i da je ne može izvući. Kad su je liječnici pregledali, bili su šokirani onim što su vidjeli. Zapravo, čak je završila i kao studiju slučaja na Američkoj oftalmološkoj akademiji. U toj je studiji Lynch priznao da je 25 godina nosila tešku maskaru s “neadekvatnim uklanjanjem”.

Loading...

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here