Ovo je prvi momak Jelene Karleuše, htjela da mu rodi 5-ero djece

0
491

Nedavno je internetom počeo da kruži stari snimak, u kom devetnaestogodišnja Jelena Karleuša sa sramežljivim osmijehom priča o svojoj velikoj ljubavi iz tinejdžerskih dana.

Kako je istakla, u pitanju je njen prvi dečko, izvijesni Nemanja, sportista, kojeg je toliko voljela da je maštala o njihovoj svadbi i petoro djece!

“Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje, sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu. Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovjek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim, nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro djece”, ispričala je pop pjevačica tada.

Međutim, ova veza ipak joj nije uspjela. Nakon Nemanje zavoljela je Zorana Davidovića Ćandu, a ta veza privlačila je ogromnu pažnju javnosti.

Pjevačica se 2008. ipak udala za sportistu, fudbalera Duška Tošića. U braku koji i dalje traje par je dobio dvije kćerke, Atinu i Niku.OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here