PRESLIKANI OTAC! OVO JE ROĐENI SIN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Priznao ga tek poslije 20 godina, GLEDAJU MU U LICE I NE VJERUJU

0
415

Kristijan Golubović je još tokom boravka u rijaliti programu “Farma” na imanju u Lisoviću otkrio da je sina priznao tek poslije 20 godina!

Naime, kada se Lazar rodio 1994. godine Kristijanov život bio je u opasnosti pa su on i Lazarova majka Danijela odlučili da zbog djetetove sigurnosti, u izvodu iz matične knjige rođenih ne bude upisano Kristijanovo ime

Stoga je Golubović prije ulaska u “Farmu” otišao u opštinu i priznao očinstvo. Golubović junior nije htio da se eksponira u medijima dok mu je otac boravio u rijalitiju, da ne bi imao dodatne probleme u kući. Naime, Kristijanova bivša tašta Branislava, koja je dobila starateljstvo nad Lazarom posle smrti ćerke Danijele, navodno je tada zabranila unuku da priča o ocu.

Ipak, Lazar nikad nije krio da ima drugarski odnos sa tatom, kao i da ga je posjećivao dok je bio u zatvoru. Poslije Kristijanovog hapšenja Lazar se nije pojavljivao u medijima.

Podsjetimo, Kristijan Golubović je ove godine izašao iz zatvora i potpisao ugovor za ulazak u “Zadrugu 4”

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here