SAŠA ZAGRMIO NA LEPU BRENU: Kad si došla kod mene, kofer ti bio vezan KANAPOM!

0
53

Saša Popović i Lepa Brena uspješno sarađuju već godinama.

Loading...

Iako je Popović nedavno izjavio kako se oni nikada nisu svađali, ipak povremenu jedno drugog znaju da čačnu i da saspu istinu u lice. 

Brena je učestvovala u kvizu Zvezde granda specijal, gdje ju je Saša Popović pošteno isporozivao. 

Postavljeno je pitanje kojoj grupi su pripadali Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, a pjevačica je znala tačan odgovor – “Divlje jagode”.

Brena da ovo nije znala, bila bi izbačena iz emisije ovoga trenutka. Brena je bila rokerka. Ja se sjećam kad smo izgubili pjevačicu ’78. godine, a ja pitam je l’ ima neka pjevačica tamo u Brčkom da je zamijeni. Kažu mi ima jedna rokerka! A Brena ko Dženis Džoplin, kad se pojavila ovakva ispred mene, ja kažem… “, pričao je Popović sve vrijeme pokazujuči pokretima koliko je Brena veća od njega.

“Od tebe uopšte nije teško biti veći, viši i deblji. Ja sam tada imala 84 kilograma, a ti si imao 54”, našalila se Brena, a onda je Popović nastavio:

“Jeste, ali znaš koja je bila razlika? U ono vrijeme, kada ja stanem na novčanik, bio sam mnogo viši od tebe, da znaš. Ja sam odlično zarađivao, vodio Slatki greh u ono vijreme, a ti si pjevali na igrankama za sto dindži”, nije dozvolio Breni. 

“Nije tačno! Moj tata je tada imao platu 200.000, a ja sam zarađivala nedjeljno po 300.000 dinara. Ali sam otišla da studiram”, odgovorila je Brena. 

“Ti zarađivala 300.000? Hej, kad je došla u Slatki greh sa nekim raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio vezan kanapom. I ja kažem: “Breno, idi da kupiš neku garderobu, treba da nastupaš”, prvi nastup 1989. godina, a ona kaže: “Nemam para”, a kao zarađivala 300.000 nedeljno. Koga ti varaš?”, insistirao je Popović. 

“Ne varam nikoga. Pjevala sam u Brčkom i zarađivala nedjeljno 300.000 dinrana, a onda sam upisala u septembru turizam na Prirodno matematičkom fakultetu, a onda sam u aprilu počela da pjevam za Slatki greh. Šest mjeseci sam studirala”, objasnila je Brena, a Popović nije više htio da se raspravlja sa njom.

novi.ba

 

Loading...

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here