SVAKA ŽENA TREBA ZNATI OVAJ TRIK KAKO BI IZGLEDALA SAVRŠENO: Broj 4. će vam spasiti DAN! NE DOZVOLITE DA VAM SE LJUDI SMIJU

0
242

Usvakom trenutku nas može dočekati neko neugodno iznenađenje, a ponekad čak i gore nego što smo mogli i zamisliti.

Nikada ne znamo da li će peta cipele popustiti dok prelazimo ulicu ili će ručak završiti na našoj bluzi.

Ali, dobra vijest je da postoji nekoliko trikova koje možete učiniti kako biste se najbolje snašli u neugodnim situacijama.

Ovo su trikovi koji će vam zasigurno dobro doći.

1. MASNA KOSA

Kada nemate vremena da operete kosu, obični papirni ručnici će spasiti stvar. Upijte masnoću sa tjemena, a onda malo rukama pređite kroz kosu. Za čas posla će izgledati svježije.

2. PROBLEMI SA RAJFEŠLUSOM

Kada se rajfešlus na vašoj odjeći izneada zaglavi, iskoristite običnu olovku. Utisnite obe strane zatvarača uz olovku i lagano povucite.


3. ZNOJ U PODRUČJU GRUDI


Ako se ljeti previše znojite u području grudi, običan dnevni uložak će biti od koristi. Jednostavno ih stavite u grudnjak i oni će upijati znoj.

4. PROBLEMI SA HELANKAMA

Ako helanke naglašavaju nedostatke vašeg tijela, postoji način kako da ih nosite, uzmite stare štramplice i izrežite ih tako da ih pretvorite u kratke hlačice. Obucite ih ispod helanki kako bi oblikovale vaše tijelo.

7. ŽUTI ZUBI


Iskoristite banane da izbijelite zube. Protrljajte zube sa unutrašnjom stranom kore od banane i pričekajte 10-15 minuta. Zatim isperite pastom za zube. Ovaj postupak će vam pomoći u izbjeljivanju zuba.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here